Notice: Undefined variable: country_code in C:\Websites\www.printsbydkj.se\index.php on line 180Notice: Undefined index: in C:\Websites\www.printsbydkj.se\index.php on line 180Notice: Undefined index: in C:\Websites\www.printsbydkj.se\index.php on line 180 Testpaket

Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

:- $
 Svenska  English

Testpaket

  • Pris: Starting From 50,00:-
  • Tillgänglighet: I lager
  • Art.nr: testpack

Vi erbjuder tre olika sorters testpaket för att du som kund ska få möjligheten att uppleva och känna på alla våra papper. Antingen väljer du att designa ditt egna testpaket med remsor som är 8x20 cm eller så väljer du standardpaketet. Vi har även vårt startpaket där vårt egna testpaket ingår samt två fine art utskrifter. Dels en print på handgjort papper i 38x48cm samt en fineart print i 30x40cm. Tjocklek och papper väljer du nedan.

I våra paket med testremsor ingår följande papper:
Etching rag 250 gsm
Rag photo 310 gsm
Rag photo bright 300 gsm
Baryta 310 gsm
Textured rag 285 gsm
Max 365 gsm 
Canvas 390 gsm
Svenskt handgjort papper 200 gsm
Svenskt handgjort papper 400 gsm

I vårt startpaket ingår:
Vår testpaket med alla papper ovan
1st 38x48 handgjord print i 200,300 eller 400gsm
1st 30x40 fineartprint på valfritt papper


 

I det egendesignade paketet ingår fem remsor av varje papperssort med undantag för det handgjorda där det ingår tre remsor. Totalt blir det 41 stycken remsor. I vårt egna tespaket så ingår det en remsa per papper. För att beställa testpaketen laddar du upp en .psd eller. tiff med texten PAPPER i ett separat lager. Detta för att du ska veta vilket papper som är vilket vid leverans. Filen ska vara 8x20 cm i 300dpi. Om du vill ladda ner en mall så kan du göra det här. OBS! önskar du ett testpack med dina egna bilder måste du välja "egen" design i rullisten nedan.

För frågor eller problem med beställningen kontakta oss på daniel@printsbydkj.se så hjälper vi gärna till.

OBS! Ladda upp din .psd fil i en .zip fil OBS! Tänk på att egendesignade testpack har lite längre leveranstid än normalt då de printas tillsammans med övriga beställningar. Räkna med 10-14 arbetsdagar.


Foto: Emelie Ohlson

Tillgängliga alternativ

Testpack*
Tillval
File

Ladda upp i 300dpi och Adobe rgb.

Namn
Uppladdningen ar tom.

Du kan dra din bild hit

Ladda upp fil

Antal: - +

Pris: 50,00:-

A Simple Store © 2012.

Powered By OpenCart. Theme by raviG